Sunday, January 16, 2011

Saya dah PISMP

Sawadikapp!! Annyeo Haseyo!! Sabahannur!! Menjak dua menjak nie penat sangat rasanye. Setelah berjaya mengharungi cabaran-cabaran iaitu jalan jam, LRT lembab cam siput and kena tunggu taxi yang bayang-bayang pun tak nampak tu akhirnya saya berjaya jugak balik pahang. Rasa macam masuk pertandingan explorace. Oh yeah!! seronok sangat. Dah lama tak update blog yang dah kusam nie. And rasa macam dah lama tak balik umah. *padahal baru 2 minggu*. Minggu lepas tengok AJL dengan housemates. Rasa cam kecewa sikit. Eh2 bukan sikit tapi banyak sangat dengan AJL. Bukan tak nak sokong sokong muzik tempatan seperti yang disrankan Ana Raffali tu tapi rase cam AJL masa zaman Siti Nurhaliza dulu lagi superb la dari AJL sekarang nie. AJL kali nie rasa cam hambar and tak ada kelainan pun. Lau ada pun tak banyak beza pun dengan sebelum nie and tak dek lah hebat sangat. Saya rasa artis Korea tu kalau diberi peluang buat persembahan, memang diorang buat habis-habisan, kreatif, disiplin and bersungguh-sungguh macam Konsert Gayo Daejun. Kalau tak percaya leh google cari. Hehe. Sebab tu tak pernah jemu tengok Korea sebab diorang selalu tampil dengan kelainan. Tapi artis kita nak tukar persembahan saat2 akhir sebab tak mampu nak bawa. Isy3!! Hehe saya dah masuk PISMP (Program Ijazah Sarjana Muda Perguruan). Rasa cam relax and ok la berbanding dengan pra dulu. Kelas pulak ada hari Selasa, Rabu and Khamis je. Kalau dikira-kira, kelas ada 72 jam & cuti pulak 96 jam. Whoaa! Cool sangat! Saya nak ucapkan terima kasih pada orang yang buat jadual tu. Ngee~~~ dah 2 ari berturut-turut jalan2 je nie. Homework tak buat lagi nie.







5 comments :

Kumbang Jingga said...

kumbang suka tgnk org korea nari sbb dorang suka pakai suar adik dorang hikhikhik

nisa fadzil said...

cikgu ke?maktab mana?

Mknace said...

:) :) :)
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited

miss blossom said...

kumbang : hehe owg melayu pun cmtu gak sekarang nie kan....hihi

nisa: ipg ik... :)

mknace : tq... i will coming

Mknace said...

:) :) :)
pastikan homework dah siap ye
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited