Thursday, December 22, 2011

Wajah Baru~

Perasan tak, perasan tak? Blog ni dah tukar background baru. Saya telah mengambil masa berjam-jam untuk pilih yang mana satu. Semua cantik. Mengantuk dibuatnya. -_-'. Nak sumbat semua dalam blog ni boleh??! Saya rasa nak ambil yang polka dot tapi besar sangat dotnya. Nak ambil yang bunga-bunga tapi serabut pulak. Nak ambil yang warna merah tapi merah dia tak cantik. Susahkan cari background warna merah. Nak ambil yang pink ada love-love tapi terasa girly pula. Dannnn GELI.  Haha. Tampar nak? Cerewet sangat kan... Saya pun dah tukar  title blog ni daripada Coretan Cik Blossom kepada Dia Hanyalah Raihana sebabnya terasa geli pulak nama blog tu. Hehe. Saya pilih yang simple je. Background simple dan title pun simple. Simple-simple pun terasa kemas. Hehehe.


Background before~

Yang bawah ni antara background comel-comel






Cantik-cantik an? Tapi rasanya tak sesuai lah. Cari background untuk tumblr lagi senang rasanya. Siapa ada tumblr bolehlah melawat tumblr saya. URLnya http://raihanarahman.tumblr.com/  :)



2 comments :

Leeyana Amzar said...

yang layout tapak kaki tuh comel la

kiwi said...

layout yg skrg ni pn cntik..hihi ^^